Apakah keadaan Poker Dalam Talian Amerika Utara?
Uncategorized

Apakah keadaan Poker Dalam Talian Amerika Utara?

Di Amerika Utara, poker dalam talian berada dalam keadaan huru-hara. Di Amerika Syarikat, ia adalah gabungan undang-undang, larangan, padat, dan industri individualis. Apabila anda pergi ke Kanada, ia sama sekali berbeza – kecuali untuk satu wilayah. Apakah keadaan poker dalam talian di Amerika Utara? Ia adalah yang mendung, paling baik.

Siapa Mempunyai Kumpulan Pemain Terbesar?

Jika anda melihatnya dengan ketat mengikut saiz kumpulan pemain, maka satu kompak di AS mempunyai kawalan, tetapi hampir tidak. Perkongsian WSOP/888 antara Nevada, New Jersey, dan operasi poker dalam talian Delaware telah mendorong mereka ke puncak carta PokerScout. Melalui tinjauan pada purata tujuh hari pemain permainan tunai – metrik yang digunakan untuk menentukan kedudukan bilik kerana ia lebih menunjukkan pemain yang tinggal di tapak untuk mengambil bahagian dalam tindakan itu – kelebihan kombo WSOP/888 tidak sebesar yang anda fikirkan.

Menurut PokerScout , WSOP/888 dan kompak tiga negerinya mempunyai 260 pemain pada purata tujuh hari. Ini meletakkan kedudukan itu kepada pendatang baharu dalam carta, industri permainan dalam talian yang baru digubal di Ontario. PokerStars Ontario sedang membina untuk cuba melepasi WSOP/888, kini menduduki tempat kedua dengan purata 220 pemain mereka. Itu mendahului mereka daripada PokerStars Pennsylvania, yang mengumpulkan 200 pemain secara purata dalam tempoh tujuh hari.

Satu lagi penyertaan Ontario mencatatkan slot tempat keempat pada adegan poker dalam talian Amerika Utara. BetMGM Ontario mempunyai purata tujuh hari 190 pemain, cukup baik untuk mendorong mereka mendahului PokerStars Michigan (purata 130). Ia menjadi agak suram selepas itu, dengan dua entiti dalam partypoker New Jersey (purata 95 pemain) dan PokerStars New Jersey (purata 90 pemain) tidak dapat memecahkan tanda 100 pemain. Sepuluh Teratas dibulatkan oleh BetMGM Michigan (90 pemain), WSOP Pennsylvania (65 pemain), dan WSOP Michigan (60 pemain).

Bilik Amerika Utara Tertinggal Jauh di Belakang Komuniti Antarabangsa

Jangan teruja dengan bilangan operasi poker dalam talian Amerika Utara, kerana mereka jauh ketinggalan berbanding syarikat terkemuka dalam perniagaan.

Untuk tahun lalu, GGPoker telah duduk di atas gunung apabila ia datang kepada komuniti poker antarabangsa. Dengan purata tujuh hari 6400 pemain, mereka tidak disentuh sebagai pemain teratas dalam permainan. Ia menjadi lebih jelas Pengeluaran SDY apabila anda melihat nombor puncak dalam talian mereka; dengan kira-kira 308,000 pemain keseluruhan, ia hampir lima kali ganda daripada pesaing tempat kedua.

Pesaing tempat kedua itu adalah bekas #1 lama dalam industri poker dalam talian, PokerStars. Kerana pembahagian pasaran antarabangsa mengikut peraturan di negara yang berbeza, kelebihan PokerStars yang pernah dominan dalam dunia poker telah berkurangan dengan ketara. Pada satu ketika, PokerStars mempunyai lebih 10,000 pemain untuk purata tujuh hari mereka – kini, mereka memperoleh purata 3200 pemain.

Mungkin misteri terbesar dalam dunia poker ialah operasi poker dalam talian ketiga terbesar dalam industri. IDNPoker mengambil penghormatan itu, tetapi hanya sedikit di Hemisfera Barat yang mengetahui tentang syarikat itu. Sebabnya? Mereka kebanyakannya melayani pasaran Asia, dari China ke Hongkong Prize Filipina. Purata tujuh hari mereka menunjukkan bahawa IDNPoker adalah kekuatan, namun – 2300 pemain tidak boleh salah.

Menggenapkan Lima Teratas dalam komuniti antarabangsa ialah beberapa nama yang biasa. Kedai berpusat Perancis Winamax kekal sangat popular, menjana purata 1200 pemain selama tujuh hari. Sementara itu, cawangan PokerStars Eropah (meliputi negara-negara yang tidak berpagar cincin) berada tepat di belakang Winamax dengan purata 1150 pemain tujuh hari.

Jika Hanya Amerika Utara Adalah Satu…

Adalah menyedihkan untuk memikirkan bagaimana industri poker dalam talian antarabangsa akan memberi kesan jika keseluruhan benua Amerika dapat digabungkan. Sememangnya, akan ada beberapa pertindihan, tetapi hanya gabungan operasi PokerStars di Kanada dan AS akan menjadi hampir 700 pemain yang kuat. Itu sudah cukup baik untuk menjadi operasi poker kelapan terbesar dalam industri.

Untuk WSOP/888, ia akan menjadi serupa. Menggabungkan operasi mereka di Kanada dan Amerika Syarikat, nombor WSOP/888 akan hampir 400 pemain. Itu sudah cukup bagus untuk berada dalam Top 20. Ia membawa seseorang tertanya-tanya “bagaimana jika?” kerajaan di benua Amerika – dan mungkin di seluruh dunia – hanya akan membenarkan industri permainan dalam talian berkembang maju dan bukannya mengecut.