Ebony Kenney Mendapat .7 Juta dalam Siri Triton Super High Roller, Hampir Mendapatkan Wang Tunai Sejarah
Uncategorized

Ebony Kenney Mendapat $1.7 Juta dalam Siri Triton Super High Roller, Hampir Mendapatkan Wang Tunai Sejarah

Ebony Kenney baharu dalam kancah kejohanan high roller, tetapi dia pastinya telah memanfaatkannya sepenuhnya baru-baru ini. Keputusan terbarunya adalah satu pencapaian yang hebat dan “apa yang mungkin berlaku,” kerana dia Data SGP mendapat tempat kelima minggu ini dalam Triton Poker Super High Roller Series Cyprus $200,000 No-Limit Hold’em Coin Rivet Invitational untuk $1.7 juta.

Ia begitu hampir menjadi lebih banyak lagi. Selepas Karl Chappe-Gatien – yang mengawal sebahagian besar jadual akhir – menaikkan pra-flop, Kenney bergerak all-in dengan Jacks poket untuk 3.6 juta cip. Chappe-Gatien berbincang, memerlukan lanjutan masa sebelum dia akhirnya memutuskan untuk membuat panggilan. Dia mengesyaki Poket Ninesnya mungkin dipukul, dan dia, tentu saja, betul.

Tetapi giliran memberinya satu set dan Kenney tidak dapat mengejar sungai untuk keluar di tempat kelima. Jika dia mengelak dua-luar itu, dia akan berada dalam kedudukan utama untuk sekurang-kurangnya memperoleh lebih banyak keluaran HK wang. Tempat keempat ialah $2.1 juta (Fedor Holz) dan Chappe-Gatien akhirnya tunduk di tempat ketiga untuk $2.6 juta.

Kepentingan penyingkiran Kenney di tempat kelima dan betapa hampirnya dia untuk mencapai lebih banyak lagi, walaupun dia mungkin sangat gembira dengan hari gaji yang begitu besar, ialah dia hampir mencapai wang tunai kejohanan langsung terbesar yang pernah dilakukan oleh seorang wanita.

Gelaran itu masih tergolong dalam nama yang sudah lama tidak kami dengar: Annette “Annette_15” Obrestad, yang menjadi pemenang gelang Poker Siri Dunia termuda sepanjang zaman apabila dia memenangi Acara Utama WSOP Eropah 2007 sehari sebelum hari lahirnya yang ke-19 . Obrestad, yang merupakan Keluaran SGP fenomena poker dalam talian semasa remaja, memenangi lebih daripada $2 juta dalam kejohanan itu.

Jadi, sekiranya Ebony Kenney memenangi tangan itu, dia mempunyai peluang yang baik untuk naik tangga wang. Satu lagi tempat akan membolehkan dia memintas Obrestad. Seperti yang sedia ada, Kenney kini mempunyai wang tunai wanita kelima tertinggi. Annie Duke berada di tempat kedua dalam senarai, setelah memperoleh $2 juta untuk memenangi Kejohanan Juara WSOP 2004. Vanessa Selbst berada di tempat ketiga pada kira-kira $1.823 juta (Acara Utama Jelajah Poker Partouche 2010), dan Kathy Lehne berada di tempat keempat dengan $1.785 juta (2019 partypoker LIVE Millions Super High Roller, tempat ketiga).

Akhirnya, Sam Graftonlah yang muncul di tempat teratas dalam Coin Rivet Invitational, mengalahkan Linus Loeliger head-up. Grafton memenangi $5.5 juta yang mengagumkan untuk kemenangan itu, wang tunai terbesar dalam kerjayanya. Dia kini mempunyai lebih $12.2 juta dalam pendapatan kejohanan secara langsung. Loeliger memenangi $3.9 juta untuk tempat kedua, menjadikan pendapatan kerjayanya hampir $6.7 juta.