Light & Wonder’s Lightning Box Melancarkan Permainan Keno Pertama
toto

Light & Wonder’s Lightning Box Melancarkan Permainan Keno Pertama

Pembangun permainan dalaman Light & Wonder, Lightning Box, telah memperkenalkan permainan meja keno pertamanya, yang akan meningkatkan lagi portfolio pilihan syarikat apabila ia berkaitan dengan produk iGaming. Ini adalah tajuk sulung untuk Lightning Box yang akan menjadi asas pengembangan selanjutnya dalam menegak, bergantung pada penerimaan pemain dan macau hari ini pembacaan permintaan sendiri syarikat untuk produk dalam industri.

Lightning Box Membawakan Gabungan Ciri kepada Keno
Keno membenarkan pemain memilih daripada grid 80 nombor dengan 20 nombor dilukis secara rawak dan dipaparkan pada grid. Jika sekurang-kurangnya dua nombor perlawanan tersebut, pemain diberikan kemenangan dan dibayar hadiah berdasarkan pertaruhan mereka. Permainan ini dilengkapi dengan simbol kilat kilat khas, dan mempunyai enam nombor dengan simbol sedemikian akan mencetuskan pusingan respin.

Terdapat juga simbol Colossal 2×2 dan 3×3 yang juga boleh muncul pada gulungan dan ia akan mencetuskan hadiah jackpot Mini, Minor, Major dan Grand, dengan simbol juga mampu menetapkan semula tiga respin.

Permainan ini akan mula-mula tersedia secara eksklusif di Rank Interactive untuk tempoh dua minggu sebelum ia dipindahkan ke platform OPENGAMING, yang Data SGP Hari Ini kemudiannya akan membantu dengan usaha pengedaran dan menjadikan pilihan itu lebih popular dalam jangka panjang. Mengulas mengenai keluaran ini, pengurus operasi Lightning Box Michael Maokhamphiou berkata:

Keno ialah permainan meja pertama kami, dan kami sangat teruja untuk menggandingkan permainan unik yang ditawarkan oleh tajuk ini dengan pukulan kilat mekanik kegemaran pemain kami.

Pengurus operasi Lightning Box Michael Maokhamphiou
Menurutnya, penambahan ciri popular daripada permainan Lightning Box yang Data Sidney berjaya sebelum ini dan menambahkannya pada tetapan keno adalah apa yang akan menjayakan penerokaan pertama ke dalam segmen itu. Pembangunan permainan VP Light & Wonder Rob Procter turut gembira dan berkata bahawa keluaran baharu itu dengan jelas menunjukkan kebolehan Lightning Box dalam membina tajuk yang menegak yang inovatif.